\require{AMSmath} Het tekenen van een kromme Is het in Maple mogelijk om in een rechthoekig assenstelsel Oxy een kromme te tekenen waarbij de kromme gegeven wordt door: x=2*sin(2*t) en y=1-2*cos(t), waarbij geldt tÎ[0,p] Alvast bedankt Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 april 2003 Antwoord plot([2*sin(2*t),1-2*cos(t),t=0..Pi]); cl zaterdag 19 april 2003 Re: Het tekenen van een kromme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is het in Maple mogelijk om in een rechthoekig assenstelsel Oxy een kromme te tekenen waarbij de kromme gegeven wordt door: x=2*sin(2*t) en y=1-2*cos(t), waarbij geldt tÎ[0,p] Alvast bedankt Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 april 2003
Eelco Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 19 april 2003
plot([2*sin(2*t),1-2*cos(t),t=0..Pi]); cl zaterdag 19 april 2003
cl zaterdag 19 april 2003
©2001-2024 WisFaq