\require{AMSmath} Haakjes, breuken delen en nog wat... Hoi, HOEVEEL IS : (12/5 - 3/4 ) :2/3 = ? :4/3 - 5/6 = ? Hoe moet ik dit oplossen DE GROETEN Nicola Iets anders - zaterdag 19 april 2003 Antwoord Iek.. Breien? Ik denk dat 'ze' bedoelen eerst bereken je (12/5-3/4):2/3 en met de uitkomst reken je dan verder: ...:4/3-5/6. Laten we dit dan nog één keer doen (zonder toelichting, want dat weet je nu wel) en dan kan je het daarna zelf.. WvR zaterdag 19 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, HOEVEEL IS : (12/5 - 3/4 ) :2/3 = ? :4/3 - 5/6 = ? Hoe moet ik dit oplossen DE GROETEN Nicola Iets anders - zaterdag 19 april 2003
Nicola Iets anders - zaterdag 19 april 2003
Iek.. Breien? Ik denk dat 'ze' bedoelen eerst bereken je (12/5-3/4):2/3 en met de uitkomst reken je dan verder: ...:4/3-5/6. Laten we dit dan nog één keer doen (zonder toelichting, want dat weet je nu wel) en dan kan je het daarna zelf.. WvR zaterdag 19 april 2003
WvR zaterdag 19 april 2003
©2001-2024 WisFaq