\require{AMSmath} Wat bedoel je met regel van de l Hopital? Wat bedoel je met regel van de l Hopital? nourdd Iets anders - donderdag 17 april 2003 Antwoord Als lim{x-a} f(x) = 0 lim{x-a} g(x) = 0 dan is lim{x-a} f(x)/g(x) = lim{x-a} f'(x)/g'(x) (als de gegeven limieten oneindig zijn geldt die regel ook) cl donderdag 17 april 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat bedoel je met regel van de l Hopital? nourdd Iets anders - donderdag 17 april 2003
nourdd Iets anders - donderdag 17 april 2003
Als lim{x-a} f(x) = 0 lim{x-a} g(x) = 0 dan is lim{x-a} f(x)/g(x) = lim{x-a} f'(x)/g'(x) (als de gegeven limieten oneindig zijn geldt die regel ook) cl donderdag 17 april 2003
cl donderdag 17 april 2003
©2001-2024 WisFaq