\require{AMSmath} Goniometrische functie Wie weet de oplossing van int. sin(x).cos2(x)dx? M. Pri 2de graad ASO - woensdag 16 april 2003 Antwoord òsin(x)cos2(x)dx = -òcos2(x)dcos(x) =[-1/3cos3(x)] groeten, martijn mg woensdag 16 april 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wie weet de oplossing van int. sin(x).cos2(x)dx? M. Pri 2de graad ASO - woensdag 16 april 2003
M. Pri 2de graad ASO - woensdag 16 april 2003
òsin(x)cos2(x)dx = -òcos2(x)dcos(x) =[-1/3cos3(x)] groeten, martijn mg woensdag 16 april 2003
mg woensdag 16 april 2003
©2001-2025 WisFaq