Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oppervlakte van de doorsnede

 Dit is een reactie op vraag 98383 
Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om me te helpen.
Deze uitleg was, denk ik, exact wat ik nodig had.

U schrijft wel:
"De lengte van CJ is dan het inwendig product van de twee vectoren, 1/16 a2, gedeeld door de lengte van CT en die is 5/4 a."

Zou het kunnen dat het 3/16 a2 moet zijn ipv 1/16 a2?
Of ben ik verkeerd aan het rekenen?

Dan bekom ik 3/20 a voor CJ en dan uiteindelijk
( \sqrt{} 26)/5 a voor IJ?

Nogmaals bedankt!

Arthur
3de graad ASO - vrijdag 22 november 2024

Antwoord

Dat was een tikfout; het moet inderdaad een 3 zijn. Ik zal het verbeteren.

En \frac a5\sqrt{26} klopt inderdaad.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 22 november 2024



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics