Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Antwoord opschrijven

Hallo,
Als ik bijvoorbeeld 3*6-12+ \sqrt{} 9 als antwoord heb, mag ik dan opschrijven als antwoord? Moet ik dat dan nog herleiden?

Willem
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 3 november 2024

Antwoord

Hallo Willem,

Het ligt eraan wat de vraag of opdracht precies is, maar meestal is het de bedoeling om een antwoord zo eenvoudig mogelijk weer te geven, dus herleiden waar dat mogelijk is. Vaak wil een docent dat je tussenstappen noteert, zodat de docent kan zien hoe je aan je antwoord komt. Dat is vooral belangrijk bij een fout antwoord: als de docent ziet wat jouw denkfout is geweest, dan kan de docent uitleggen waar jouw vergissing zit en jou zo helpen om je denkfout weg te werken. In dit geval zou dat kunnen zijn:

3 \times 6-12+ \sqrt{} 9 =
3 \times 6-12+3 =
18-12+3 = 9

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 3 november 2024



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics