Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Lengte van de spiraal

 Dit is een reactie op vraag 91116 
Beste
Ik heb u de foto gestuurd, Mijn u1 is √5 en u hebt iets anders. Kunt u aub zeggen waar heb ik fout gemaat om u te berekenen?

Riffat
3de graad ASO - zondag 6 december 2020

Antwoord



Als de diagonaal van het vierkant 2 is dan is A0M=1 en A1M=\frac{1}{2} dus u1=A0A1=\frac{1}{2}\sqrt{5}.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 6 december 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics