De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Regel van l`Hopital

 Dit is een reactie op vraag 90799 
maar klopt het dat wanneer ik 2lna-2lnb/2 heb dat ik de 3 2's mag schrappen? zodat ik ln(a)-ln(b) heb

Melike
Student universiteit België - dinsdag 27 oktober 2020

Antwoord

Schrappen is nu niet bepaald het juiste woord.
(2 ln(a)- 2 ln(b))/2=
2(ln(a)-ln(b))/2= (2 buiten haakjes halen)
(ln(a)-ln(b))/1= (tweeen wegdelen)
ln(a)-ln(b)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 27 oktober 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3