De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Tekenen van een 4-zijdige piramide

 Dit is een reactie op vraag 88983 
Ok.
Dan wordt het: TB=(a+c)+m(-a-c+t)
Van A naar AT=t-a dan wordt het TA=a+r(t-a).

mboudd
Leerling mbo - donderdag 9 januari 2020

Antwoord

Kijk! Helemaal goed...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 9 januari 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics