De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Termen van recursieve en directe formules bepalen

 Dit is een reactie op vraag 88730 
Maar voor n=7 is V=488 en dat is toch niet gelijk aan 509?...🤔

Odette
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 november 2019

Antwoord

Het gaat om het verschil tussen $V(n+1)$ en $V(n)$ en omdat $V(8)=997$ en $V(7)=488$ lijkt me dat dan toch wel te kloppen dat voor $n=7$ het verschil gelijk is aan 509. Je moet naar 't verschil kijken...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 29 november 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3