De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Rad van fortuin

 Dit is een reactie op vraag 87567 
3.14 x 160 = 502.4 cm
3.14 x 170 = 533.8 cm

533.8 -502.4 = 31.4 cm.

Dus de antwoord is 31.4 cm?

Piet
Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019

Antwoord

Volgens mij moet je die 502,4 cm (de omtrek van de cirkel waar de spijkers moeten komen) verdelen in 100 stukken... Het antwoord is dan 5,0 cm.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 6 februari 2019



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3