De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Span

Wat is span{1} of span{x}? Ik begrijp dat als S = {v1,v2,v3...} dat span{S} dan is: {c1v1, c2v2, c3v3,.. : ci$\in$R}. Maar hier heb je maar 1 element dus wat betekent span hier?

(reden voor vraag is dat span{1} en span{x} worden gebruikt in mijn dictaat)

Harold
Student universiteit - woensdag 24 oktober 2018

Antwoord

$span\{1\}=\mathbb{R}$
$span\{x\}=\{ax|a \in R\}$

Zou ik denken. Maar ik vind het vreemd... Een beetje context zou kunnen helpen.

js2
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 24 oktober 2018
 Re: Span 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics