De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat betekent f(x)=y

Heel domme vraag maar wat betekent f(x)=y?

ef
Student hbo - zaterdag 13 januari 2018

Antwoord

$f(x)$ en $y$ zijn twee manieren om de functiewaarde weer te geven. Met $f(x)=y$ geef je aan dat ze gelijk zijn.

Zie ook lineaire functies

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 13 januari 2018



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3