De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Directe formule bij verschilrij

De opdracht is: 'Geef bij de volgende rij een directe formule voor de verschilrij'

u(n+1)= 0,7·u(n)

u(n)=n2

Alvast bedankt!

Anna
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 maart 2017

Antwoord

Schrijf die verschilrijen eens uit. Uitgaande van de startterm $u_1$ is de formule voor $V_n = U_{n+1}-U_n$

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 28 maart 2017



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3