De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Oppervlakte bolwoning

 Dit is een reactie op vraag 83773 
Hallo,

Dank voor uw overzichtelijke uitleg.
Inderdaad maak ik vaak snelle fouten, zoals ik deze noem.
Met het merkwaardig product (R-h)2 in:
r2=R2-(R-h)2
=R2-R2-2Rh+h2
=2Rh-h2

En met het buitenhaakjes halen van 2h.

Groet Kees

Kees
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 20 januari 2017

Antwoord

Hallo Kees,

Reken niet te veel in je hoofd maar noteer je denkstappen, neem kleine stappen (niet groter dan waarbij je zeker weet dat je geen vergissing maakt) en voldoende oefenen, dan komt het wel goed!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 21 januari 2017
 Re: Re: Re: Oppervlakte bolwoning 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3