De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Quotient van het product en de som

Wat is het quotiënt van het product van -8 en 5 en de som van -6 en -4?
Hoe reken je het uit?

Elisa
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 17 december 2016

Antwoord

Het product van -8 en 5 is -8·5=-40.
De som van -6 en -4 is -6+-4=-10.
Het quotiënt van -40 en -10 is -40/-10=4

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 17 december 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3