De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Euclidische deling

 Dit is een reactie op vraag 82202 
Bedankt voor uw hulp, maar ik weet niet wat u met die sterren bedoelt als u dat even uitlegt dan zou het fijn zijn. Alvast bedankt.

Emre K
2de graad ASO - dinsdag 17 mei 2016

Antwoord

Beste Emre,

Daarmee verwees ik naar de gegevens D(1) = 3 en D(-1) = -1. Als je deze invult in de vorm
$$D(x) = q_3(x)(x^2-1)+Ax+B$$dan hou je twee lineaire vergelijkingen in de onbekenden A en B over.

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 17 mei 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3