De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Afstand bepalen

 Dit is een reactie op vraag 77751 
Ik kom niet uit heb geprobeerd. Kunt u me ff verder helpen. Alvast bedankt. Groetjes Emre

Emre K
2de graad ASO - woensdag 2 maart 2016

Antwoord

q77751img1.gif

$
\eqalign{
& In\,\,\Delta DPV: \cr
& \cos 53^\circ = \frac{{3000}}
{{DV}} \Rightarrow DV = ... \cr
& In\,\,\Delta PBV: \cr
& \cos 69^\circ = \frac{{3000}}
{{BV}} \Rightarrow BV = ... \cr
& In\,\,\Delta DBV: \cr
& DB^2 = DV^2 + BV^2 - 2 \cdot DV \cdot BV \cdot \cos 110^\circ \cr}
$

...en de rest moet je nu echt zelf doen!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 2 maart 2016
 Re: Re: Afstand bepalen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3