De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Depressies

 Dit is een reactie op vraag 77305 
In de middag is het om 5 uur.

Arif M
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 januari 2016

Antwoord

Van 10 tot 5 neemt de luchtdruk af van 1018 naar 995. Dat is een afname van 23 hectopascal per 7 uur. Dat is een afname van $\frac{23}{7}$ hectopascal per uur.

Om 12 uur: 1018-2·$\frac{23}{7}\approx$1011
Om 6 uur: 995-$\frac{23}{7}\approx$992

Maak een tekening! Zie ook omgaan met tabellen voor een ander voorbeeld.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 4 januari 2016



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3