De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Functievoorschrift bepalen

Gegeven: f(x)=4x+3
Gevraagd: bepaal het functievoorschrift van de grafiek die evenwijdig is met de gegeven grafiek en die de y-as snijdt in het punt (0,-2)

ouder
2de graad ASO - zondag 29 november 2015

Antwoord

Die grafiek heeft als richtingscoëfficiënt a=4 en als snijpunt met de y-as het punt (0,-2). Het functievoorschrift wordt y=4x-2.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 29 november 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3