De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Uitwerkingen

 Dit is een reactie op vraag 76156 
Oh, ok. Dus als ik het goed begrijp is 4/3 hetzelfde als
1.1/3 (in een ongelijkheid) ook al als je het beide gaat uitrekenen niet hetzelfe uitkomt ? :d

Geoffr
Iets anders - dinsdag 25 augustus 2015

Antwoord

$\eqalign{1\frac{1}{3}}$=$\eqalign{\frac{4}{3}}$.
In België laat je $\eqalign{\frac{4}{3}}$ staan, maar in Nederland schrijven we $\eqalign{1\frac{1}{3}}$.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 25 augustus 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3