De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Recursief naar expliciet voorschrift

Beste

Hoe zet je een voorschrift die begint met U(n-1) om in Un?
Bv. U(n-1)= Un +2n met U(1) = 2

Alvast bedankt!

Kurt
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 april 2015

Antwoord

Uit regel 2 volgt toch gewoon dat u(n) = u(n - 1) - 2n !?

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 21 april 2015
 Re: Recursief naar expliciet voorschrift 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3