De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Natuurlijke logaritme

Hey, weten jullie hoe je 3·ln(4)-ln(6)= oplost? Alvast bedankt!

Chris
Leerling mbo - maandag 26 januari 2015

Antwoord

Bedoel je misschien dat je dit wilt uitrekenen? Dat kan als je gebruik maakt van de rekenregels van logaritmen!

3·ln(4)-ln(6)=
ln(43)-ln(6)=
ln(64)-ln(6)=
ln(64/6)=
ln(10$\frac{2}{3}$)

...en dat is dan dat! Benaderen kan met je rekenmachine.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 26 januari 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics