De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Haakjes

Bijvoorbeeld: (8+3)×(7-8)

Jasper
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 24 januari 2015

Antwoord

Ja bijvoorbeeld, maar wat is de vraag? Uitrekenen?

$(8 + 3)·(7 - 8) = 11·-1 = -11$

Zoiets?

$(8 + 3)·(7 - 8) = 8·7 + 8·-8 + 3·7 + 3·-8 = 56 - 64 + 21 - 24 = -11$

Dat kan ook! Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan!:-)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 24 januari 2015



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3