De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Startgetal lineair verband

Hoe moet ik het startgetal berekenen bij een grafiek als de lijn de y-as niet snijdt?

claire
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 7 september 2014

Antwoord

Als een lijn de y-as niet snijdt dan loopt die lijn evenwijdig aan de y-as. De formule $y=ax+b$ zal dan niet werken. Je krijgt een vergelijking als $x=2$ of $x=-10$. Een verticale lijn dus...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 7 september 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3