De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Voorbeelden I

 Dit is een reactie op vraag 72956 
Bedankt ik begrijp het was een beetje in de war. Bedoelde -$\frac{1}{6}\pi$ en dan is die andere oplossing dus $\pi--\frac{1}{6}\pi$ wat dus uitkomt op $1\frac{1}{6}\pi$. Bedankt voor de uitleg! Bij sinus dus $\pi-$de eerste oplossing en bij cos $2\pi-$de eerste oplossing.

josine
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 12 mei 2014

Antwoord

Volgens mij heb je 't door...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 12 mei 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics