De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cross product: back to basics

 Dit is een reactie op vraag 72739 
ik heb hem maar zie het zo
ik maak z=0 zodat mijn 2 vectoren in een vlak liggen met z=0
want dat rekent gemakkelijker voor het product vd matrices en ik mag dit omdat een loodrechte op een punt van dat vlak (zij het met z =0 of z is niet 0 )dezelfde richtingsvector is

dan bereken je de loodrechte via matrixvermenigvuldiging voor z=0 , en dan voor z is willekeurig

is dan die oplossing van matrixvermenigvuldiging trial and error of beantwoord die aan enige formule

bedankt voor je geduld

jan
Iets anders - zondag 20 april 2014

Antwoord

your're welcome

DvL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 20 april 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3