Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Mandarijn

 Dit is een reactie op vraag 72654 
100:3=33,3 kisten. 34 afgerond
34x4=136,-

is goed?

joey
Leerling mbo - dinsdag 8 april 2014

Antwoord

Nee. Je moet afronden naar 33. Je kunt geen kistjes verkopen waar geen 50 mandarijnen in zitten. 33x4=132,-. Maar dat is dan minder dan de 350,- die de koopman moest betalen...

Klopt de opgave wel?

PS
Je e-mailadres klopt niet... als je post wilt als je vraag beantwoord is dan is het handiger als het wel werkt:-)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 8 april 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics