De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Drinken inkopen

 Dit is een reactie op vraag 72461 
120x3=360 bonnen
30%x25=7,5
10%x20=2
7,5x360=2700
2x360=720
3420cl=35l afgerond

Is goed?

joey
Leerling mbo - vrijdag 7 maart 2014

Antwoord

Helemaal goed:-)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 7 maart 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics