De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Dvd-recorder

 Dit is een reactie op vraag 72454 
comedy 1 23 min
comedy 2 28 min
politieserie 18 min

23x5x3=345min
28x5x3=420min
18x2x3=108min
elk prog 7 min=3x7=21
345+420+108+21=894 min
14,9 uur

is goed?

joey
Leerling mbo - donderdag 6 maart 2014

Antwoord

De politieserie duurt 1 uur en 18 min, niet 18 minuten... 7 minuten voor elk programma dat je opneemt klopt, maar hoeveel programma's neem je op in het totaal?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 7 maart 2014
 Re: Re: Dvd-recorder 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics