De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Leefoppervlak per inwoner

 Dit is een reactie op vraag 72447 
marokko 34859364:446550=78,06374202
polen 38230080:312685=122,2638758
122,2638758-78,06374202=44,2

Is goed?

joey
Leerling mbo - woensdag 5 maart 2014

Antwoord

Als je het aantal inwoners deelt door de oppervlakte in vierkante kilometer dan krijg je het aantal inwoners per vierkante kilometer, maar dat is niet wat je wilde uitrekenen! Je wilde het woonoppervlak per inwoner weten, dus moet je oppervlakte delen door aantal inwoners. Neem dan wel de oppervlakte in vierkante meter!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 5 maart 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics