De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Aantal manieren

 Dit is een reactie op vraag 72205 
Ik ben niet helemaal zeker van de antwoorden.

1. 54 = 625
2. 5.4.3.2 = 120
3. 625-16 = 609

Sorry dat ik lastig val :)

glen
3de graad ASO - zondag 2 februari 2014

Antwoord

1. en 2. zijn goed. Bij 3. had ik iets anders. Hoe kom je aan die 16?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 2 februari 2014
 Re: Re: Aantal manieren 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3