Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Taart

Er zijn 7 mensen aanwezig. Er is taart gekocht voor 8 stukken. 6 personen eten een heel stuk en 1 persoon eet een half stuk. Welk deel blijft er over?
Hoe reken je uit?

joey
Leerling mbo - dinsdag 28 januari 2014

Antwoord

Zo'n stuk taart is \frac{1}{8}. Een half stuk is \frac{1}{16}. Met 6 mensen die \frac{1}{8} op eten en één die \frac{1}{16} op eet, hoeveel houd je dan nog over?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 28 januari 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics