De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vakantiegeld

Ik verdien 1400 euro per maand bruto. Mijn vakantiegeld per jaar bedraagt 8% van de bruto jaarinkomen. Mijn werkgever houdt 33,45% van het vakantiegeld in. Hoeveel vakantiegeld houd ik per jaar over?

1400 x 12 = 16800 euro per jaar
8% van 16800 = 1344
33,45% van 1344 = 449,568
1344 - 449,568 = 894,432
Is goed?

joey
Leerling mbo - dinsdag 28 januari 2014

Antwoord

Geldbedragen rond je meestal af op centen. Maar 894,43 euro had ik ook. Er zijn ook antwoorden bij de voorbeeldrekentoetsen hoor! Gaat goed!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 28 januari 2014



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics