Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Balans

 Dit is een reactie op vraag 70587 
2 rode?

Joey
Leerling mbo - woensdag 3 juli 2013

Antwoord

2G+1R=4R+1G
links en rechts 1 rode weg
2G=3R+1G
links en rechts 1 gele weg
1G=3R
...dus?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 4 juli 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics