De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Deelbaarheid

 Dit is een reactie op vraag 70452 
Ik heb dan 5 onbekenden en 4 vergelijkingen...?
G=14p+11
G=21q+11
G=28r+11
G=27v+11

Ik veronderstel dat ik hier dus een stelling zal moeten toepassen?

Tim B.
Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 8 juni 2013

Antwoord

Je hebt 14p = 21q = 28r = 27v.
Bepaal nu het KGV van 14, 21, 28 en 27.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 8 juni 2013
 Re: Re: Re: Deelbaarheid 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics