De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Bepaal een vergelijking van de cirkel

1)
bepaal een vergelijking van de cirkel c die door punten A(3,3) en B(5,7) gaat en waarvan het middelpunt op de rechte a$\leftrightarrow$y=x-5 ligt

2)
gegeven zijn de cirkel c$\leftrightarrow$x2+y2-10x+15=0 en de rechte r$\leftrightarrow$ 3x-y-8=0
Stel vergelijkingen op van de raaklijnen aan c die evenwijdig zijn met r

Alvast BEDANKT!!

Julie
2de graad ASO - zondag 28 april 2013

Antwoord

Het is wel de bedoeling dat je ons eerst eens vertelt wat je er zelf van gemaakt hebt.
Wij maken niet zomaar je huistaak ...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 28 april 2013
 Re: Bepaal een vergelijking van de cirkel 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3