De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Machten (tot de macht 0)

 Dit is een reactie op vraag 64550 
23 = 1 x 2 x 2 x 2
22 = 1 x 2 x 2
21 = 1 x 2
20 = 1

Logischerwijs.

Willem
Student hbo - dinsdag 9 april 2013

Antwoord

40=1
30=1
20=1
10=1
00=1

of...

04=0
03=0
02=0
01=0
00=0

Logischerwijs, dat wel... maar ergens klopt er iets niet...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 10 april 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3