De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vergelijking zoeken met de top en de symmetrieas

De top van een bergparabool= (4,2), de symmetrieas: x=5, wat is de vergelijking van die parabool?

Xander
2de graad ASO - woensdag 27 februari 2013

Antwoord

Als x=5 de symmetrie-as is ligt dan de top van de parabool niet noodzakelijkerwijs op de lijn x=5?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 27 februari 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3