De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Eenvoudige vergelijking

Twee citroenen kosten evenveel als een banaan.
Zes citroenen en acht bananen kosten samen €6.60.
Hoeveel kost een citroen?

patric
1ste graad ASO-TSO-BSO - donderdag 14 februari 2013

Antwoord

2c=b
6c+8b=6.60

6c+8·2c=6.60
22c=6.60
c=0.30

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 14 februari 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3