De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

De vergelijking van een kromme opstellen

Kunnen jullie me helpen ik weet niet hoe ik er aan moet beginnen;

Stel de vergelijking t.o.v. (x',y') op van een kromme waarvan de vergelijking t.o.v. (x,y) gegeven is:
13x2 + 6xy√3 + 7y2 -26x – 6y√3 + 12= 0

Yoni V
3de graad ASO - woensdag 30 januari 2013

Antwoord

Yoni,
Neem x=x'cosa-y'sina en y=x'sina+y'cosa.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 30 januari 2013
 Re: De vergelijking van een kromme opstellen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3