De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: X berekenen

 Dit is een reactie op vraag 69640 
Dus...

80 - 80 e ^(-0,4x) = 24

-80 e ^(-0,4x) = 24 -80

-80 e ^(-0,4x) = - 56

e ^(-0,4x) = 56/80

ln (e ^(-0,4x)) = ln(0,7)

- 0,4x = - 0,357

x = - 0,357 / -0,4

x = 0,892

Hartelijk bedankt voor uw reactie
Ik hoop dat het dit keer wel klopt

Lamya
Student Hoger Onderwijs België - donderdag 24 januari 2013

Antwoord

En zo moet het inderdaad.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 25 januari 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3