De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wat is het natuurlijk logaritme van 100?

Wat is het natuurlijk logaritme van 100?

bjorn
Student universiteit België - zaterdag 25 januari 2003

Antwoord

Hoi,

ln(100)= elog(100)
als elog(100) = x
dan geldt: ex=100
e2.718281828
x4.605170186

Koen
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 25 januari 2003



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3