Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Dikte A4 uitrekenen

 Dit is een reactie op vraag 69563 
3150:21:30=5 cm
5 cm=50mm
50:500=0,1 mm
nu is het goed he

Joey
Leerling mbo - woensdag 16 januari 2013

Antwoord

Helemaal goed...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 16 januari 2013



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics