De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Dubbel sommatieteken

 Dit is een reactie op vraag 69297 
Bedankt. Echter, zover was ik al. Ik weet slechts dat er 165 uit moet komen en dat de waardes voor Xi opgeteld 18 zijn. Als ik die gebruik klopt het eindantwoord wel maar ik moet Xj hebben in plaats van Xi en daar zie ik het licht nog niet.. Is Xi écht hetzelfde als Xj?

MvdAa
Student universiteit - dinsdag 18 december 2012

Antwoord

Die tabel Xi geeft alleen maar aan dat voor i=1 je de waarde X1 moet gebruiken... dus als j=1 gebruik je de waarde X1 en dat staat los van de index die je gebruikt.

75+5·18=165 dus dat klopt precies.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 18 december 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics