De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Irrationele functies opstellen

ik probeer een irrationele functie op te stellen
ik heb 6 punten gegeven:
(0,0)
(69,5'000)
(74,10'000)
(80,15'000)
(129,25'000)
&
(278,36'770)

Alexan
Overige TSO-BSO - zaterdag 10 november 2012

Antwoord

Als je (0,0) 's weg laat?

Ik neem:

69,5000
74,10000
80,15000
129,25000
278,36770

Mijn CurveExpert geeft:

Hyperbolic Fit: y=a+b/x
Coefficient Data:
a = 46775.728
b = -2740482.9



Dat is mooi. Hopelijk heb je er iets aan.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 november 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3