De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Wortels

Ik kom niet uit deze som:

7Ö5.3Ö3
6Ö8.7Ö2

(Dit staat onder elkaar, als een deling.)

Ronja
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 7 november 2012

Antwoord

Laten we maar eens aan de onderkant beginnen:
Ö8*Ö2=Ö16=4.
Dus we houden over:

7Ö5×3Ö3
-------=
6×7×4

7×3×Ö3×Ö5
--------=
6×7×4

Ö15
---
8

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 7 november 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3