De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Lineare functie?

bij het vernietigen van het ruimtestation MIR was het van groot belang dat de MIR niet te snel hoogte zou verliezen. om een gecontroleerde daling te krijgen zorgde men er aanvankelijk voor dat het hoogteverlies per dag constant was.
op 12 maart 2001 om 12.00 was hoogte van MIR 245,6 km en op 16 maart om 12.00 uur was dat 235 km.

t=0 op 1 maart 2001 om 12.00 uur.

mijn formule was: h= -2,65t + 274,75

a) bereken hoogte MIR op 7 maart om 12.00 uur
b) bereken hoogte MIR op 10 maart om 18,00 uur
mijn formule was:

yalda
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 februari 2012

Antwoord

Hallo

Ik vind als formule : h = -2,65t + 277,4

a) Vervang t door 7
b) Vervang t door 10,25

Ok?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 15 februari 2012
 Re: Lineare functie? 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3