De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Drie liter alcohol op 12 m²

3 liter alcohol op 12m2 is hoe hoog

katink
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 november 2011

Antwoord

3 liter komt overeen met 3 dm3.
12 m2 = 1200 dm2
Dus 1200×h=3, dus h=3/1200 dm.
Helpt dat?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 6 november 2011



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3