Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Tot de macht x vermenigvuldigen

 Dit is een reactie op vraag 65455 
Ik snap hoe je op die z=2 bent uitgekomen, maar als je dat weer gelijk gaat stellen kom ik uit op 1.

2x = 2
X= log2/log2= 1

Wat doe ik hier fout?

rayan
Student universiteit - maandag 1 augustus 2011

Antwoord

Je bekomt :
2x = 8, waaruit x = 3
en
2x = -2, en dus geen oplossing voor x

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 1 augustus 2011



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics